Köfteci Yusuf Bayilik Şartları | Başvurusu ve İsim Hakkı

Bayilik alarak işletme açmak günümüzde en çok başvurulan iş alanları arasında yer alır. Hem kolaylıkla müşteriye ulaşabilmek hem de işletme kurulumu sırasında profesyonellerden destek almak bu süreçte son derece önemlidir. Köfteci Yusuf bayilik şartları da bu alanda faaliyet göstermek isteyenlerin merak ettiği şartlardır. Köfte gibi gıda alanında bir işletme açmak istiyorsanız adı duyulmuş olan restoranların bayiliğini almanız gerekir. Bu bayilikler sırasında hem son derece yüksek standartlarda iş yapabilir hem de çevrenizde daha kolay bir şekilde güven sağlama şansı bulabilirsiniz.

Köfteci Yusuf Bayilik Şartları

Köfteci Yusuf Bayilik Şartları

Köfteci Yusuf bayilik şartları konusunda restoranın genel merkezinin birtakım istekleri bulunuyor. Bu istekler firmanın kalitesini düşürmemeniz için gerekli olan konulardır. Bayilik almak istediğinizde hemen her firma bu şartları sizlerin önünüze serecektir. Bu nedenle öncelikle firmaların şartlarını öğrenmeli daha sonra da bu konuda ciddi bir iş planı hazırlamalısınız.

Köfteci Yusuf son yılların en çok tercih edilen restoranları arasında yer alıyor. Günden güne daha da çok büyümeye devam eden restoranın 100’ün üzerinde şubesi bulunuyor. Bazen yol üzerinde bazen şehir merkezinde rastlayabileceğiniz şubelerinde en leziz köfteleri yemek mümkün oluyor. Bu nedenle de Köfteci Yusuf bayiliği almak işletmecilerin en çok ilgilendiği konular arasında yer alıyor.

Köfteci Yusuf bayiliği dışında farklı iş fikirleri ile ilgili bilgi almak için 112+ Adet Dükkan Açma Fikirleri başlıklı makalemizi inceleyebilirsiniz.

 

Köfteci Yusuf Bayilik Almak

Köfteci Yusuf Bayilik

Köfteci Yusuf Bayilik

Son zamanların en popüler firmaları arasında yer alan Köfteci Yusuf çok geniş bir kitleye hizmet veriyor. Son derece yüksek standartlarda bir restoran olan Köfteci Yusuf uygun fiyatları ve çok iyi hizmeti ile dikkati çekiyor. Her geçen gün biraz daha büyümeye devam eden Köfteci Yusuf bayilik şartları bakımından da girişimcilerin ilgi odağı oluyor.

Köfteci Yusuf ilk olarak İznik’te hizmet vermeye başlamış bir restorandır. 1996 senesinden bu yana profesyonel olarak hizmet veren restoran zamanla farklı şehirlerde de ismini duyurmuştur. Firmanın ismi kurucusu Yusuf Akkaş’tan dolayı verilmiştir. Türkiye’nin en iyi köfte fabrikası unvanını alan Köfteci Yusuf 20158 senesinde de Türkiye’nin En İyi 10 Yol Lokantası arasında birinci sıraya yerleşmiştir. Bu süreden sonra da çok hızlı bir şekilde tanınmış ve birçok kişi buradan yemek yemeye başlamıştır.

Restoranlarında 100’den fazla ürün satışı bulunuyor. Özellikle ızgara grubu yemeklerde son derece yüksek bir başarıya sahiptir. Köfteci Yusuf bunların yanında şarküteri ürünleri, tatlı ve salata çeşitleri, kahvaltı, sos çeşitleri gibi konularda da profesyonel olarak hizmetler veriyor. Türkiye’de yaklaşık olarak 72 adet bayiliği bulunmaktadır.

 

2021 Köfteci Yusuf Franchise Bedeli

Köfteci Yusuf bayilik şartları konusunda son derece profesyonel restoranlardan biridir. Buradan bir bayilik almadan önce hem sermaye koşulları hem de diğer tüm konularda iyi araştırmalar yapmanız gerekiyor. Son derece yüksek standartlarda hizmetlerin verildiği bu restoranda kalitenin düşmemesi için bayilerinden yüksek bir özveri beklemektedir. Gerek çalışan seçiminde gerek iş yeri dizaynında hemen her konunun büyük bir önemi bulunuyor.

Bayilik almak istiyorsanız 2021 Köfteci Yusuf franchise bedeli konusunda da bilgi edinmeniz gerekir. Bu bedeli karşılayamadığınız taktirde Köfteci Yusuf’dan bayilik alabilme şansınız bulunmuyor. Kendi bünyesi içerisinde bayilik zincirlerini genişletmeye çalışan restoran yönetimi şuan için bir bayilik bedeli ortaya koymuyor. Bu nedenle de bayilik almak istediğinizde henüz firmanın isim hakkı bedeli konusunda da net bir bilgi bulunmuyor.

Okuyunuz: Köfteci Dükkanı Açmak

 

Köfteci Yusuf Bayilik Veriyor Mu?

Köfteci Yusuf bayilik veriyor mu sorusu son derece merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu restoran hemen her ile bayilik vermektedir. Belirtilen şartları taşıyor olmanız Köfteci Yusuf ismi altına rahatlıkla bayilik açabilmenize imkan tanıyor. Bu restoranın bayisi olabilmek için şu an için bir isim bedeli ödemek gerekmiyor. Ancak sermayenizin gerekli şartları karşılamasına dikkat etmeniz gerekiyor.

Köfteci Yusuf bayilik şartları da diğer firmalardan çok farklı olmasa da bu konuda kalite her zaman üzerinde durulan bir konu oluyor. 24 yıldır hizmetlerine devam eden Köfteci Yusuf’un birçok şehirde bayilikleri bulunmaktadır. En fazla bayisinin bulunduğu şehirler arasında şunları saymak mümkündür:

  • Bursa’da 24 bayilik
  • İstanbul’da 27 bayilik
  • Balıkesir’de 6 bayilik
  • Samsun’da 6 bayilik
  • İzmir’de 9 bayilik
  • Ankara’da 11 bayilik

Bunların yanında birçok şehirde daha birer ya da ikişer bayiliği bulunuyor. Toplamda 122 tane bayisi bulunuyor. Bu bayilerin toplamda 26 tanesinde döner satışı bulunuyor. 10 tanesinde de ekmek arası köfte satışına yer veriliyor. 1 şubesinde ise burger, dürüm, çorba ve kahvaltı gibi hizmetler veriliyor. Hafta içerisinde 07:00’da açılan restoranları gece saat 24:00’da kapanmaktadır. Günün büyük bir kısmında hizmetin verildiği bu restoranda beklentilere en iyi şekilde yanıt veriliyor. Yüksek standartlarda bir restoran olması aynı şekilde bayilerinin de bu standartları karşılamasını gerekli kılıyor.

Okuyunuz: Yeni İş Fikirleri

 

Köfteci Yusuf Bayilik Başvurusu Nasıl Yapılır?

Gıda alanında faaliyet göstermek istiyorsanız tanınmış bir isim altında işletme kurmaya özen göstermeniz gerekiyor. Bu nedenle de Köfteci Yusuf bayilik başvurusu nasıl yapılır sorusunun yanıt son derece önem kazanıyor. Profesyonel bir restoranın isim hakkını alarak işletmenizi açmak istiyorsanız bu alanda başvuru koşullarına tam olarak uymanız gerekiyor. Köfteci Yusuf bayilik şartları çok ağır olmamakla birlikte titizlik gerektiren bir konudur.

Köfteci Yusuf bayilik başvurusu yapmayı düşünüyorsanız başvurularınızı online olarak yapmanız gerekiyor. Kurumsal web sitesine girdikten sonra bayilik başvuru formunun doldurulması gerekiyor. Bu form üzerinde yer alan bilgilerin tam olarak ve doğru bir şekilde doldurulması büyük bir önem taşıyor. Başvuru formu yanında kişisel bilgilerin bulunduğu belge, dükkanın nerede açılacağını gösteren evraklar önemli belgeler arasında yer alıyor.

Bunların yanında açılacak dükkanın tüm izin belgelerinin alınmış olması gerekiyor. Aynı zamanda dükkanın iç ve dış dekorunu gösteren fotoğraflar da temin edilmelidir. Böylece başvurularınızın daha hızlı ve olumlu bir şekilde yanıtlanmasını sağlayabilirsiniz. Tüm evrakları hazırladıktan sonra Bursa’da yer alan merkez şubeye giderek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bu süreçte belgeleriniz incelenir ve sizlere daha sonra durum hakkında bilgilendirme yapılır.

 

Köfteci Yusuf Genel Müdürlük İletişim Bilgileri

Köfteci Yusuf Genel Müdürlük iletişim bilgileri aranarak firmanın bayilik konusunda ki tüm bilgileri edinebilirsiniz. Kurum bayilik konusunda kişileri zorlamıyor. Ancak yine de basit de olsa tüm şartların yerine getirilmesi üzerinde duruyor.

Bu bilgileri kullanarak rahatlıkla restorana ulaşabilir ve bilgileri alabilirsiniz. Bayilik almak için ise www.kofteciyusuf.com adresine girmeli ve burada ki bayilik başvuru formunu doldurmalısınız.

 

Köfteci Yusuf İsim Hakkı Bedeli ve Şube Açma Şartları

Köfteci Yusuf isim hakkı bedeli ve şube açma şartları bu alanda iş yapacak kişilerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Restoran genel merkezi bayilik isteyen kişilerden isim hakkı istemiyor. Ancak şu şartların yerine getirilmesi büyük bir önem taşıyor:

  • Açılan dükkanın mutlaka 1000 metrekare alana sahip olması gerekiyor. Ancak 3000 metrekareden de fazla olmamalıdır.
  • Bayilik alabilmek için mekanın ana yol üzerinde olması önemli bir artıdır. AVM içi de olabilir.
  • Karayolu güzergahlarında bu bayiliği açarak dükkan açabilirsiniz.
  • Köfteci Yusuf’un açılması gereken bir yerde otopark alanı mutlaka olmalıdır.

Bunların yanında tüm masrafların karşılanmasına yetecek kadar sermayeniz de olmalıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.