Erikli Su Bayilik Şartları | Bayilik Başvurusu ve Ücreti

Erikli Su firmasının Türkiye’de edinmiş olduğu güven ve kalite sebebiyle günümüzde birçok insan Erikli su bayilik şartları hakkında bilgi almak istemektedir. Erikli Su hakkında bayilik şartlarına değinmeden önce bu firmanın geçmişi ve bugünlere nasıl geldiği ile ilgili bilgi vermemiz gerekmektedir.

Erikli Su Bayilik Şartları

Erikli Su Bayilik Şartları

1960’lı yıllarda Nuri Nihat Aslanoba tarafından kurulan Erikli Su, o yıllarda küçük cam şişelerde ve galvanizli damacanalarda sadece seçkin lokantalarda satılıyordu. 1970’li yıllarda galvanizli damacanaların yerini hasırla sarılmış cam damacanalar almış, evlere 3 litrelik cam şişelerde su taşınır olmuştu. Evlerdeki çeşmelerden akan suların sağlıksız olduğu bilgisi yaygınlık kazandığında milyonlarca kişiye su hizmeti verebilmek için cam şişelerin yerini pet şişeler aldı. Hasan Aslanoba’nın girişimleriyle kısa zamanda bu firma, ülkemizin en büyük üç su firmasından biri haline geldi. 1990’lı yıllarda su istasyonlarının artması ve polikarbonat damacanaların yaygınlaşmasıyla birlikte Erikli Su ülkemizdeki su sektörünün liderleri arasına girdi.

 

Günümüzde Bursa ili Kestel ilçesindeki Uludağ tesislerinde üretimini gerçekleştiren şirket, uluslararası bir marka olan Nestle ile ortaklık kurmuştur. Erikli Su, ülkemizde müşterilerine sunduğu doğal, saf ve temiz su anlayışıyla en fazla tercih edilen su markalarından biridir. Firmanın belki de en büyük başarısı, ülkemizdeki doğal su kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirerek insanlara sağlıklı ve doğal su hizmeti sunmasından kaynaklanmaktadır. Erikli Su’yun müşterilerine sunduğu su, endüstriyel ve zirai atık kaynaklarından uzak, Uludağ’ın zirvelerinden elde edilmektedir. Suyun çıkarıldığı alanlara şirketin kaptaj adı verilen güvenlik yapıları inşa edilmiştir. Bu sayede müşterilere ulaştırılan suyun sağlığı ve kalitesi güvence altına alınmıştır. Uludağ’ın doğal kaynak sularından elde edilen su, özel boru sistemleriyle suyun hijyenik yapısı korunarak dolum tesislerine ulaşmaktadır. Teknik alt yapısı ile doğal kaynak su hizmetinde başarısını kanıtlamış olan Erikli Su Bayilik Şartları bu yüzden en fazla merak edilen bayilik şartlarından biridir.

 

Erikli Su Bayilik Almak

Ülkemizde en fazla tercih edilen su firmalarından biri olan Erikli, suyunun lezzeti, tadı ve sağlıklı olması ile en çok beğenilen markalardan biridir. Bu yüzden Erikli Su bayilik almak konusu ülkemizde en çok araştırılan konulardan biridir. Uludağ’ın doğal kaynak sularını müşterilerine tam hijyenik koşullarla ulaştıran Erikli Su bayilik şartları sektördeki en uygun bayilik şartlarından biridir. Ancak firma, kendisine yapılan tüm girişimci başvurularını titizlikle inceleyerek karar vermektedir. Bu yüzden firmaya yapılacak bayilik başvurularında tüm şartların yerine getirilmiş olması gerekmektedir.

 

Erikli Su Bayilik Açma Maliyeti

Erikli Su bayilik şartları hususunda en önemli konulardan biri, firmaya yapacağınız yatırım maliyetleridir. Ülkemizde bir su bayisi açabilmek için en az 30 bin TL değerinde yatırım maliyetine sahip olmanız gerekmektedir. Ancak bu değer, markalara ve sunacağınız hizmetin kapsamına göre artabilir. Erikli Su’dan bayilik almak için harcamanız gereken maliyet miktarları firma yetkilileri ile resmi görüşmelerden sonra belirlenebilmektedir. Yatırım maliyetlerinin belirlenmesinde esas unsurlar, hizmet vereceğiniz bölgeye ve müşteri potansiyeline göre değişmektedir.

Okuyunuz: Damacana Su Bayiliği Veren Firmalar

 

Erikli Su Bayiliği Ne Kadar

Ülkemizdeki su sektöründe en çok tercih edilen firmalardan biri olan Erikli Su bayiliği ücreti sabit bir ücret değildir. Bu ücret girişimcilerin yapmayı planladıkları yatırımlara göre firma ile görüşme sağlanarak belirlenebilmektedir. Erikli Su bayilik şartları ile ilgili firmanın resmi web sitesinde kesin bir bilgi olmamakla beraber, firmanın iletişim kanallarından bilgi alınabilmektedir. Erikli Su’yun bayilik ile ilgili talepp ettiği koşullarla igili bilgi almak için firmanın resmi web sitesi üzerinde yer alan iletişim bilgilerini kullanarak firma yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Erikli Su Bayilik Kâr Marjı

Erikli Su bayilik şartları konusunda merak edilen diğer bir husus ise firmanın bayiliğinin alınması durumunda elde edilecek kâr marjı oranlarıdır. Firmadan alınan bayiliklerde aylık kâr marjları diğer su bayiliklerinden oldukça yüksek düzeydedir. Ortalama bir lokasyonda hizmet verecek olan bir Erikli Su bayisinin aylık kâr marjı ise 6 bin TL ile 15 bin TL arasında değişmektedir.

Okuyunuz: Hamidiye Su Bayilik

 

Erikli Bayilik Başvurusu İçin Şartlar

Erikli Su bayilik şartları her girişimcinin yatırım yapmak istediği ölçülere göre değişse de bu firmadan bayilik almak için bir girişimcinin aşağıdaki koşullları yerine getirmesi gerekmektedir:

  • En az 20 adet prostak sahibi olunması
  • Ev ve ofislere servis yapılabilmesi için yeterli araç ve personelin olması
  • Her 100 satışı için bir araç ve elemanın olması
  • İşe alınacak personelin sosyal güvencelerinin sağlanabilecek olması
  • Erikli Su firmasının standartlarının karşılanabilmesi
  • Erikli Su adına özel bir telefon hattı açılması
  • Firma tarafından belirlenecek modelde araçların kullanılması
  • Bayilik ofisinde ve dağıtımda yeterli personelin çalıştırılması
  • Düzenli olarak yapılan denetimlere karşı hazırlıklı olunması

 

Erikli Genel Merkez İletişim Bilgileri

Genel Müdürlük : Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:2 Akkom Ofis Park, 3.Blok Kat:10 Ümraniye/İstanbul

Bursa Merkez Ofis: Erikli Plaza Orhaneli Yolu 2.km Nilüfer/ Bursa

Telefon : (216) 636 69 00 Faks : (216) 636 69 10

Telefon : (224) 280 60 00 Faks : (224) 280 60 10

Web Sitesi: erikli.com.tr

 

Damacana Su Bayiliği Alacak Olanlara Öneriler

Ülkemizde en çok tercih edilen hazır su markalarından biri olan Erikli’den bayilik almak, günümüzde en fazla kazanç sağlayan yatırımlardan biridir. Bu konuda markanın toplumda oluşturduğu güven ve sunduğu ürünün kalitesi oldukça etkilidir. Erikli’den damacana su bayiliği almak isteyen kişilerin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi tavsiye edilmektedir:

  • Damacana su bayiliğinde yoğun bir rekabet mevcuttur. Bu yüzden bayilik alırken Erikli gibi güvenilir ve tanınmış bir firmayı tercih etmeniz başarınızın artmasına en çok destek olacak hususlardan biridir.
  • Su bayiliği sektöründe kâr marjları diğer sektörlere oranla daha düşüktür. Su sektörüne yatırım yaparken bu  hususu göz önünde bulundurmalısınız.
  • Bayilik aldığınız ilk zamanlarda reklam kampanyaları ile tanıtım yapmanız oldukça önemlidir. Radyo reklamları ile ev ve iş yerlerine dağıtacağınız broşürler bölgede kısa sürede tanınır hale gelmenizi sağlayacaktır.
  • Bayilik başvurusunda bulunmadan önce yatırım planınızı yapmanız, maliyet miktarını ve masrafları titizlikle hesaplamanız tavsiye edilir. Maliyet fiyatlarınızda su tesisinin size olan uzaklığı gibi her ayrıntıyı hesaba katmanız gerekmektedir.
  • Su bayiliğinde sattığınız suyun tadı ve kalitesi oldukça önemli bir konudur. Bu yüzden bu konuda Erikli markası gibi güvenilir bir markayı seçmeniz oldukça önemlidir.
  • Su bayiliği açmadan önce firmanızda kullanacağınız araç ve personelleri tahsis etmeniz ve aldığınız su siparişlerini karşılayabilecek yeterlikte olmanız gerekmektedir.
  • Bir damacana su bayisi açmanın ilk şartı, en az 30 metrekarelik bir dükkan kiralamaktır. Bu ölçülerde bir dükkan kirası en az 1500 TL’dir. Ayrıca dükkanınıza, müşterilerinizin ve ürünlerinizin kaydını tutmak için bilgisayar, masa, sandalye vb. malzemelere ihtiyaç duyacaksınız. Ayrıca bir su bayiliğinde en az 1000 adet damacananızın olması gerekmektedir. 1000 adet damacananın dolumu için harcayacağınız tutar ise en az 2000 TL’dir. Bayilik açmadan önce bu masrafların hepsini titizlikle hesaplamalısınız.
  • Erikli Su’dan bayilik alırken ekonomik geliri ve eğitim düzeyi yüksek olan lokasyonları tercih etmeniz önemlidir. Alım gücü düşük bölgelerde bayilik açmanız, satış oranlarınızın da düşmesine yol açacaktır.
  • Erikli Su’dan bayilik almak için devletimizin düşük faizli kredi ile hibe desteğine başvurabilirsiniz. Bunun için devlet bankalarıyla görüşebilir, yatırımınız için devletin size sağlayacağı kredi oranlarını öğrenebilirsiniz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.