Karaca Çalışma Şartları ve Çalışan Yorumları

Ev tekstilinde ve mutfak eşyaları ürünlerinde başarılı bir firma olan Karaca Mağazaları birçok kişiye iş olanağı sağlıyor. Günümüzde birçok kişinin çalışma imkanı elde ettiği Karaca firması kariyer olanakları ile dikkati çekiyor. Karaca çalışma şartları bakımından kişilere huzurlu bir ortam sunuyor. 1973 senesinde ufak bir atölye olarak kurulan firma günümüzde birçok şehirde ve ülkede mağaza açmayı başarmıştır. Geniş ürün skalası sayesinde müşteri portföyünü genişletmesi her geçen gün daha da fazla iş başvurusu almasını sağlar. Satış danışmanı ve mağaza müdürü gibi birçok farklı pozisyonda çalışabilme imkanının bulunması kişiler açısından önemli bir avantaj oluyor.

Karaca Çalışma Şartları ve Çalışan Yorumları

Karaca Çalışma Şartları ve Çalışan Yorumları

Karaca çalışan yorumları ise genel olarak olumlu yorumlardır ve kişilerin işinden memnuniyetini gösteren düşüncelerdir. Bu bakımda Karaca mağazaları hem müşterilerine hem de çalışanlarına çok iyi olanaklar sunmaktadır. Kariyer edinmek ve yaptığı işte her zaman daha da iyisini hedefleyen kişiler için aranılan fırsatlar sunulmaktadır.

Karaca mağazalarında çalışmak için mutlaka iş başvurusu yapmanız gerekiyor. Firma çalışanlarını belirli kriterlere göre seçiyor. Özellikle iyi bir eğitime sahip olmanız işe alınmanızda son derece iyi bir kriter oluyor. Birçok satış danışmanı ihtiyacı bulunan mağazada işe girmek istiyorsanız CV konusunda titiz olmanız gerekiyor. Önceden deneyiminiz varsa bu firmada işe girmek de biraz daha kolay olabiliyor.

 

Karaca Çalışma Şartları

Karaca çalışma şartları incelendiğinde ideal bir firma olduğu söylenebilir. Çalışanlarının sosyal haklarına saygı gösteren firma saatleri yasal koşullara göre düzenliyor. Firma işe alım sürecinde lise, ön lisans, üniversite olmak üzere farklı eğitim seviyelerinde kişileri işe almaktadır. Karaca çalışma şartları bakımından şu detaylara değinilebilir:

  • Karaca firması tam zamanlı ve yarı zamanlı personel işe alımı yapabilir.
  • İşe alım sürecinde tecrübesi olmayan adaylara da çok zaman şans veren firmalardandır.
  • Haftada bir gün izni olan firma bu izni genel olarak hafta içi kullandırıyor.
  • Yıllık izin konusunda ise bir yılı dolduranlar 14 gün izin hakkına sahip oluyor.
  • Karaca mağazalarında çalışma saatleri part ya da full olmanıza göre değişiyor.
  • Tam zamanlı olarak çalışanlar yasalarda belirtilen saat kadar çalışmaktadır.
  • Karaca mağazalarında çalışma süresi 8 saattir.
  • Fazla mesai olarak çalışılan zaman dilimi mesai ücreti olarak maaşlara yansıtılmaktadır.

Bu şartlar göz önünde bulundurulduğunda Karaca mağazalarının son derece yüksek standartlarda bir firma olduğu söylenebilir. Her türlü sosyal hak konusunda Karaca mağazaları çalışanlarını destekliyor. Aynı zamanda kariyer yapmak isteyen kişiler de yine bu firmada aradığı tüm nitelikleri bulabilme şansına sahip oluyor.

 

Karaca Çalışan Yorumları

Karaca çalışan yorumları şirketin genel olarak çalışma şekline yönelik olarak yapılan yorumlardır. Çalışanları genel anlamda bu firma ile çalışmaktan memnundur. Ancak mağazalar zaman zaman yoğun oluyor ve bu durum da çalışanların iş sırasında yıpranmasına neden olabiliyor. Fakat satış danışmanlığı, mağaza müdür yardımcılığı ve mağaza müdürlüğü gibi konularda çalışma temposunun yoğun olacağını bilmeniz gerekiyor.

Çalışma temposunun yoğunluğu mağazanın bulunduğu yere göre de değişiyor. Karaca Mağazası eğer bir AVM içerisindeyse genel olarak yoğun bir temposu olacaktır. Aynı şekilde cadde üzerinde de olan mağazalar da oldukça yoğun bir tempoda çalışıyor. Mağazalarda çalışanlar sürekli olarak ayakta olduklarından iş biraz yorucu olabiliyor. Fakat bu durum her mağaza koşulunda aynıdır. Bu bakımdan çalışanlar bu durumu bilerek işe girdiklerinden şirkete yönelik olarak ciddi bir eleştiri de bulunmaz.

Okuyunuz: Züccaciye Dükkanı Açmak

 

Karaca Çalışma Saatleri

Karaca çalışma saatleri de çalışanlar açısından son derece idealdir. Çalışanların iş yerinde geçirdikleri zaman 08:00 ile 18:00 arasındadır. Ancak çalışma saatleri firmadaki çalışma sistemine göre farklılık gösteriyor. Tam zamanlı ve yarı zamanlı olarak çalışan kişilerin çalışma süreleri farklılık gösteriyor. Bununla birlikte belirli zamanlarda ekstra çalışmanız da gerekebiliyor. Mesai olarak bu fazla çalışılan zamanlar da sizlere ödenmektedir.

 

Karaca Çalışan Maaşları

Karaca çalışan yorumları ile ilgili olarak maaşlar oldukça dikkat edilen bir konu oluyor. Maaşlar konusunda firmanın iyi fırsatlar sunduğu söylenebilir. Ancak bu firmada çalışıyorsanız maaşlar çalışanların pozisyonlarına ve mağazadaki çalışma durumlarına göre farklılık gösteriyor. Firmaya yeni giren bir kişi ilk olarak asgari ücretle çalışmaya başlar. Bu maaş tutarı da her sene %10-15 civarında artış gösterir.

Maaşların kıdeme göre farklılık göstermesi personel bağlılığını artırmak için oldukça önemli bir uygulamadır. Bunlarla birlikte mağaza müdür, mağaza müdür yardımcısı ve stajyer olmanıza göre de maaşınız farklılık gösterebilir. Karaca mağazasında çalışmaya başladığınızda sigorta gibi bir probleminiz de olmuyor.

 

Karaca İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kendi sektöründe oldukça popüler bir mağaza olan Karaca mağazaları, çalışanlarına oldukça iyi iş olanakları sunuyor. Karaca iş başvurusu yapmak istiyorsanız internet üzerinden yayınlanan iş ilanlarını değerlendirebilirsiniz. İhtiyaç halinde kariyer siteleri üzerinden iş ilanı açılmaktadır. Genellikle başvurularda aradıkları kriterler şu şekildedir:

  • En az lise mezunu olan
  • Satış tecrübesi olan
  • Perakende sektörünü yakından tanıyan
  • Enerjik bir yapısı olan
  • Müşteri odaklı
  • İletişim becerisi yüksek
  • Takım çalışmasına yakın

Kişileri kendi bünyesinde görmek isteyen bir firmadır. Karaca iş başvurusu yapacağınız zaman başvuru sırasında bu nitelikleri taşıyıp taşımamanız işe alımınızı etkilemektedir. Deneyimli olan kişiler biraz daha şanslı olabiliyor. Mağazanın satış hedeflerine ulaşılmasında katkı sağlamanız büyük bir önem taşıyor. Reyon düzeni, ürün takibi ve görsel düzenleme gibi konularda çalışabilecek nitelikte olmanız gerekir. Aynı zamanda mağazanın genel düzenini sağlamada da başarılı olabilecek adaylara öncelik verilir.

Okuyunuz: LC Waikiki Çalışma Şartları ve Çalışan Yorumları

 

Karaca Yemek Parası Ne Kadar?

Karaca çalışma şartları arasında yemek parası, sigorta, maaş, prim, fazla mesai gibi birçok ödeme gerçekleştiriliyor. Yol parası ödemesi yapılmıyor. Fakat yemek parası ödemesinde firma kişilere iyi standartlarda ödeme yapıyor. Yemek parası ödemeleri de firma tarafından aylık olarak yapılıyor. Bu parayı çalışanlar hem alışverişlerde hem de restoranlarda rahatlıkla kullanabiliyorlar. Karaca mağazaları maaş ile birlikte yemek paralarını da güncellemektedir.

 

Karaca Genel Müdürlük İletişim

Karaca mağazalarında işe girmek ya da iş şartları hakkında bilgi edinmek isterseniz firmaya genel müdürlük iletişim numaraları üzerinden ulaşabilirsiniz. Firmanın iletişim numaraları şu şekildedir:

  • Telefon numarası: 0212 696 80 80
  • Adres: Yenibosna Merkez Mahallesi Cemal Ulusoy Caddesi No: 39 Yenibosna/ Bahçelievler/ İstanbul

Adresleri ve numaraları üzerinden mağazaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

Karaca’da Çalışmak İsteyenlere Öneriler

Karaca mağazalarında çalışmak isteyenlere öneriler kapsamında birçok detaydan bahsedilebilir. Öncelikle bu mağazalarda çalışmak istiyorsanız mutlaka iletişim becerinizin yüksek olması gerekiyor. Bunun yanında deneyimliyseniz daha kolay bir şekilde işe girme imkanı bulunuyor. Karaca mağazalarında işe giren kişiler kariyer fırsatlarını değerlendirebilirler.

Satış danışmanı olarak çalışan bir personel zamanla mağaza müdürlüğüne kadar yükselebilir. Bu firmada deneyim kazandıkça maaş durumunuz da her geçen sene içerisinde iyi duruma getirilir. Mağaza içerisinde güvenli ve huzurlu bir ortam hakimdir.

Bu ortama ayak uydurmanız ve mağazanın sektördeki yerine katkıda bulunabilmeniz gerekir. Müşterilere karşı iyi bir yaklaşım sergilemeli ve takım ruhuna uygun hareket etmeniz gerekir. Karaca mağazaları sizlere en iyi iş fırsatlarını sunmakla kalmaz aynı zamanda iyi maaş almanıza olanak sağlar.

Yorumlar

  1. Soner dedi ki:

    İdealmis girinde mobingin tillahini görün
    Birde cadı kazaninda cadı avı gibi adınızı karalayip koyuversinler kenara maaş prim mi adaletsiz ligin dibini görün