Aktar Bayiliği Veren Firmalar 2023 | Aktar Bayilik
Bayilik sistemi ismini duyurmuş olan firmaların ürünlerini belirli standartlar altında satma işlemi olarak tanımlanabilir. Son yıllarda daha da gelişme gösteren bu sektörde aktar bayiliği veren firmalar da oldukça dikkati çekiyor. Özellikle doğal gıdalara yönelimin artması ile birlikte aktarların da önemi bir hayli arttı denilebilir.
Hem kuru gıdaların organik olarak satışa sunulması hem de çeşitli bitkisel ürünlere kolay ulaşılabilmesi bu satış noktalarının önemini artıran unsurlardandır. Aktar bayiliği alarak farklı yerlerde işyeri kurmak son derece kolay ve rahattır.
Günümüzde aktar olarak hizmet veren birçok işyeri mevcuttur. Bu işyerleri isimlerini duyuran ve birçok yerde şube açan işletmelerdir. Sizler de bu alanda kar sağlamak istiyorsanız aktar bayiliği veren firmalar ile iletişime geçebilir ve onların isimlerinden fayda sağlayabilirsiniz.
Lokman Aktar Bayilik
Lokman Aktar yetkili firması kişilere aktar sektöründe bayilik veren bir firmadır. Siz dükkân yerini ayarladıktan sonra 20 gün içerisinde işletmeniz hazır hale getirilmektedir. Bayi adaylarına sunduğu fırsatlar arasında birçok önemli alternatif vardır. Öncelikle eğitimlerini kesinlikle ücretli olarak vermiyor. Bunun yanında mobilya, tabela ve kavanoz gibi her türden malzemeyi sizlere Lokman Aktar firması temin ediyor.
600’e yakın ürün çeşidi ile son derece kapsamlı bir işyeri kurabilme avantajı sunuyor. Her ürün için tek tek eğitim veren firma kurulum sırasında sizlerden yalnızca dükkân yerinizi ayarlamanızı istiyor. Bununla birlikte kısa sürede kar elde edebilmeniz için de her türlü gereksinimde destek veriyor. Firmanın isim hakkı bedeli bulunmuyor.
Koçak Baharat Aktar Bayilik
Koçak Baharat firması aktar bayiliği veren firmalar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Bu firmanın bayi adaylarından yerine getirilmesini istediği birtakım şartlar bulunuyor. Bu firmanın bayisi olarak aktar sektöründe var olabilmek için mutlaka 60000 TL sermayenizin olması gerekiyor. Bununla birlikte 10000 TL isim hakkı bedeli bulunuyor.
Yapılan yatırımın durumuna göre kişiler 6 ile 12 ay arasında yatırım geri dönüşü sağlayabiliyorlar. Adaylarından aradığı en önemli özellik ise işe karşı merak duymaları ve istekli olmalarıdır. Kar oranı yüksek olan bu bayilik türünde en az 20 metrekare en fazla 450 metrekarelik bir alana gereksinim vardır.
İç dizaynın mutlaka ana bayi ile aynı olması gerektiğinden firma biraz titiz davranıyor. Girişimcisine verdiği destekler içerisinde personellerin eğitilmesi, eğitim destekleri, proje destekleri, pazarlama ve ortak reklam gibi avantajlar sunuyor.
VHP Bitkisel Ürünler Aktar Bayilik
1974 yılında “Akbulut Gıda” olarak ticaret hayatına başlayan firmanın ana iş kolu aktarlık olup, zaman içerisinde gıda, kozmetik, bitkisel ürünler ve kuruyemiş gibi ürünler ile çeşitliliğini arttırmış durumdadır. Firma 2017 yılında Gebze’de kurulan üretim tesisi ile Bitkisel Çay, Bitkisel Macun, Ekstrakt, Bitkisel Kapsül, 153 çeşit Aroma Yağı, Masaj Yağları, Naturel Krem, Bitkisel Şampuan, Bitkisel Saç Bakım ürünleri vb ürünlerin üretimi yapılmaktadır.
Firma üretimin ilk adımından satışa ve satış sonrası müşteri deneyimlerine kadar tüm aşamalarda %100 müşteri memnuniyeti hedefi ile faaliyetlerine devam etmekte ve yeni şube ve imalat yatırımları yapmaktadır. Halihazırda firmaya ait toplam şube sayısı 9 olmakla beraber 8 firmaya da bayilik verilmiştir. Firma tarafından Vizyon toplantısında alınan karara istinaden franchise şube sayısının arttırılması kararı alınmış olup, bu konuda gerekli adımlar atılmıştır. Bayi adayları için 20 m² den başlayan büyüklüklerde işyeri plan ve projeleri oluşturulmaktadır.
Saraçoğlu Aktar Bayilik
Prof. İbrahim Saraçoğlu’nun kendi markası olan Prof. Saraçoğlu, aktar bayiliği veren firmalar arasındadır. 300 kadar kür ve doğal üretilen kozmetik malzemelerini tüketici ile buluşturmayı hedefliyor. Hâlihazırda çalıştığı eczaneler dışında çeşitli bayilik sistemleriyle de satış hacmini artırmayı planlıyor.
Girişimcisinden 30 ile 50 metrekare arasında bir işyeri şartı bulunuyor. Bu işyerini işlek alanlarda olması önemlidir. İç ve dış dekorasyonlar mutlaka firmanın istekleri doğrultusunda gerçekleştirilmelidir. İsim hakkı olarak 30000 TL isteniyor. İşletme sermayesi olarak ise 75000 TL isteniyor. Bir aylık bir süreçte kurulum gerçekleştirilebiliyor.
Aktar Bayiliği Alacak Olanların Bilmesi Gerekenler
Aktar bayiliği son yıllarda popüler hale gelen işler arasındadır. İnsanların artık doğala yönelmesi ve farklı tatlar denemek istemesi aktarların daha fazla faaliyet alanına sahip olmasını sağlıyor. Birçok baharat çeşidinin ve bitkisel ürünün bulunduğu aktarlar uzmanlık gerektiren bir iş koludur. Bu nedenle bir aktar bayiliği açmadan önce bilmeniz gereken çok fazla detay bulunuyor.
Aktar dükkânları çok yaygın olarak bilindiği gibi sadece alternatif tıp ürünlerinin satıldığı satış noktaları değildir. Buralarda ne kadar çok çeşit varsa o kadar fazla müşteri potansiyeli demektir. Kurutulmuş gıdalar, yöresel ürünler, doğal tatlandırıcılar mutlaka satışa sunulmalıdır.
Bir aktar dükkânı açmadan önce mutlaka ne kadar sermaye ayırmanız gerektiğine karar vermeniz gerekiyor. Eğer bayilik alacaksanız aktar bayiliği veren firmalar ile görüşebilir ve onların maddi desteklerinden de yararlanabilirsiniz.
Dükkân yeri seçiminde mutlaka titiz davranmanız gerekiyor. Hatta bu konuda bayilik alacağınız firmanın uzmanlığından da yararlanabilirsiniz. Bazı firmalar sizlere ücretsiz fizibilite rapor bile hazırlayabiliyor. Böyle bir rapor sayesinde bulduğunuz dükkânın iş yapıp yapmayacağına daha net bir şekilde karar verebilirsiniz.
Okuyunuz: Girişimcilerin İş Kurmadan Önce En Sık Yaptığı Hatalar
Aktar Bayiliğinde Maliyet Ne Kadardır?
Aktar bayiliği veren firmalar ile çalışmanız gerektiğinde maliyet konusu son derece önemli olacaktır. Bazı aktar firmaları maliyetler konusunda sizlere destek verebilirler. Ancak genel olarak isim hakkı, dükkân sermaye bedeli, ürünlerin bedeli gibi birçok masrafla karşı karşıya da kalabilirsiniz.
Bayilik dışı bir aktar açmak ile bayilik alarak aktar açmak arasında ne gibi farklar olduğunu önceden tespit ederek bu işyerini açabilirsiniz. Aktar bayiliği aldığınız zaman firmalar sizlerden gerekli sermayeyi talep ederler. Ancak bu sermaye sizin işyeriniz için hazırlanır. Yani anahtar teslim şeklinde sizlere bir işyeri teslim ederler. Bayilik almanın en iyi avantajı da budur. Tek tek birçok sorunla uğraşmak zorunda olmazsınız.
En iyi yanlarından bir diğeri ise aktar bayiliği veren firmalar her türlü bitkisel ürün konusunda hem sizlere hem de çalışanlarınıza çeşitli eğitimler verirler. Bazen reklam masraflarını kendileri karşılar ve ortak reklam ile sizin de adınızın duyulmasına olanak tanırlar.
Neden Aktar Bayiliği Almalısınız?
Aktar bayiliği almak günümüzün kazandıran alanlarından biridir. Birçok insanın sağlığın kıymetini anlamaya başlaması ve aktarların sunduğu hizmetleri tartışmasız kabul etmesi büyümenize olanak tanır. Bunun yanında aktar bayiliği veren firmalar ile çalışmak bu sektörde başarıyı yakalamak açısından daha avantajlıdır.
İnsanların en önemli özelliği alıştıkları markalardan ve tatlardan vazgeçmemeleridir. Bu nedenle sektörde adını duyurmuş bir aktar mağazasından alışveriş yapmak kişilere daha kolay geliyor. İşlek bir yerde bilinen bir isim altında işyeri açmak insanların sizlere daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlayacaktır.
Bununla birlikte bayilik alarak birçok ince detay ile tek tek uğraşmak zorunda da kalmazsınız. Aksine her detay ile büyük firmalar yakından ilgilenir ve size yalnızca dükkânın kapısını açıp içeriye girmek kalır. Aktar bayiliği almanın birçok önemli avantajı vardır ve bu avantajlar sayesinde kısa sürede yatırımınızın geri dönüşünü almak mümkündür. Aktar bayiliği veren firmalar ile çok daha uzun süreli bir işe sahip olabilirsiniz.
Okuyunuz: İşletme İçerisinde Kullanılan Renklerin Anlamı ve Önemi
” Aktar bayiliği veren firmalar ” başlıklı makalemizin sonuna geldik. Görüşlerinizi yorumlar bölümünde bizlere bildirebilirsiniz.
Gaziantep te aktar bayiliği almak istiyorum hangi firmayı tercih edersiniz şimdiden teşekkürler