Damacana Su Bayiliği Veren Firmalar | Su Bayilik

Günümüzde şebeke suları insanlar tarafından genellikle içme suyu olarak tercih edilmemektedir. Sağlık konusunda hassas olan insanlar şebeke suyu tüketmek yerine hazır su siparişi vermektedir. Hazır su sektörü gün geçtikçe yayılmış ve bir çok firma ve bayilik açılmıştır. Oldukça kârlı olan bu sektöre bayilik alarak giriş yapmak istiyorsanız damacana su bayiliği veren firmalar aracılığıyla bayinizi açabilirsiniz.

Damacana Su Bayiliği Veren Firmalar

Damacana Su Bayiliği Veren Firmalar

Su insan hayatında temel tüketim maddelerindendir. Her insan günde en az 2 litre su içmelidir. Herkes su içmek zorunda olduğu için su her zaman çok satılan bir ürün olacaktır. Bu nedenle su bayiliği açmak oldukça mantıklı bir iş fikridir. Su fiyatları düşük gibi görünse de çok satılacağı için ciro yüksek olacaktır. Su bayiliği veren firmalar genelde bayilik açtırmak için çok büyük yatırım şartı sunmaz. Küçük bütçelerle de su bayiliği açabilirsiniz. İşte bayiliklerini alabileceğiniz su bayiliği veren firmalardan bazıları:

Not: Damacana su bayiliği veren firmalar dışında farklı firmalar ile ilgili bilgi almak için bayilik veren firmalar başlıklı kategorimizi inceleyebilirsiniz.

 

1.Pınar Su Bayiliği

Adını duyurmuş popüler su markalarından biri olan Pınar, oldukça köklü bir geçmişe sahiptir. İlk ambalajlı su üretimini bu firma yapmıştır. 1984 yılından itibaren Uludağ, Gökçeağaç, Akçaağaç gibi doğal su kaynaklarını kullanarak doğal su üretimi yapmaya başlamıştır. Adını duyurmuş bir firma olduğu için Pınar firmasının bayiliğini almak size bir çok avantaj sağlayacaktır.

Pınar su firmasından bayilik alabilmeniz için öncelikle başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Firma sizin ticari sicilinize, sermayenize, dükkan ve eleman seçimlerinize bakarak size bayiliğiniz için onay verecektir.

 

2.Erikli Su Bayiliği

Türkiye’ nin en popüler su markalarından olan Erikli, Nuri Nihat Aslanoba tarafından 1960 yılında kurulmuştur. En çok tercih edilen su markalarından biridir. İsminin popülerliği ve güvenilirliği sayesinde Erikli su bayiliği açarak iyi paralar kazanabilirsiniz. Bayilik vererek büyüyen firmalardan biri olan Erikli, damacana su bayiliği veren firmalar arasındadır. Yeterli bütçeniz varsa Erikli bayiliği alabilirsiniz.

Erikli su bayiliği almak için 1000 BİN TL ile 200 BİN TL arasında bir sermayeye ihtiyacınız vardır. Bayinizi açtığınızda aylık en az 10 bin TL gelirinizin olacağı firma tarafından vaat edilmiştir. Firma bayilik açabilmeniz için uygun bir araç ve uygun bir araç şoförü bulundurmanızı isteyecektir. Çalıştığınız ofiste eleman bulundurmak ve elemanlarınıza sosyal güvence sağlamak gibi koşullar da olabilir. Firma ile görüşerek şartları netleştirebilirsiniz.

 

3.Sırma Su Bayiliği

Sırma firması ilk olarak 1992 yılında cam şişe maden suyu üretimi ile sektöre giriş yapmıştır. 2002 yılında işe doğal su üretimi ile devam eden firma başka içecek çeşitlerini de bünyesinde bulundurmaktadır.  Damacana su bayiliği veren firmalar arasında olan Sırma’ dan bayilik alabilmeniz için ilk şart bulunduğunuz ilde veya ilçede Sırma su bayisinin bulunmuyor olması. Sırma su firma olarak bir ilde ve ya ilçede birden fazla bayilik vermeyen bir firmadır.

Bulunduğunuz il veya ilçede Sırma su bayisi yok ise firmanın web sitesine girerek bayilik için başvuru formu doldurabilirsiniz. Firma başvuru formunuzu değerlendirdikten sonra sizden bayilik için bir iş yeri, dağıtım aracı ve elemanı, ofis elemanı gibi taleplerde bulunacaktır.

 

4.Elmacık Su Bayiliği

Elmacık Su, Sakarya’nın Hendek ilçesinden çıkardığı doğal suları ile müşterilerini buluşturan bir su firmasıdır. İçerisinde kimyasal hiçbir madde bulunmayan suları pet şişe ile paketleyerek satışa sunmaktadır. Elmacık su bayiliği alabilmeniz için isim hakkı bedeli ödemenize gerek yoktur. Dükkan, dağıtım aracı, eleman gibi giderleriniz için yaklaşık 80 bin TL’lik bir sermaye yeterli olacaktır.

Bu firmadan bayilik alabilmeniz için firma sitesinde yer alan başvuru formunu doldurabilir ya da iletişim hatlarından firma yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz. Bayilik için uygun görülmeniz halinde bayiliğiniz firma tarafından onaylanacaktır.

 

5.Saka Su Bayiliği

2004 yılında Sakarya’nın Hendek ilçesinde faaliyete geçen firma, daha sonraları 2014 yılında cam şişe su üretimine başlamıştır. Oldukça popüler bir su firması olan Saka, kalitesi ve doğallığıyla müşterilerin güvenini kazanmıştır ve en çok tercih edilen su firmalarından biri haline gelmiştir.

Saka firmasından bayilik alabilmeniz için bazı şartları sağlamanız gerekmektedir. Öncelikle su satışına uygun bir dükkanınız olmalıdır. Daha sonra Saka firması adına bir iletişim hattı açtırmanız gerekmektedir. Bir dağıtım aracınız olmalıdır bu dağıtım aracının dışı firma tarafından Saka su amblemi ile kaplanacaktır. Gerekli çalışanları ve teknolojik alt yapıyı da sağladığınızda bayiliğinizi alabilirsiniz.

 

6.Hayat Su Bayiliği

34 yıldır sektörün içinde olan ve oldukça popüler olan Hayat su, su bayiliği veren firmalar arasında yerini almaktadır. Yıllardır kalitesi ve doğallığı ile müşterilerin güvenini kazana Hayat su, en çok tercih edilen su firmaları arasındadır. Hayat su aynı il ve ilçede birden fazla bayilik açan bir firma değildir. Bu nedenle hayat su bayiliği almak istiyorsanız bulunduğunuz il ya da ilçede hayat su bayiliği olmaması sizin avantajınıza olacaktır.

Dükkanınız, dağıtıma uygun aracınız, çalışanınız ve yeterli sermayeniz varsa hayat su bünyesindeki yetkililerle görüşerek bayinizi açabilirsiniz. Hayat su oldukça tanınır bir firma olduğu için kıza zamanda cironuzu yükseltmeye başlarsınız.

 

7.Damla Su Bayiliği

Damla su, defalarca üstün lezzet ödülü almış kaliteli ve sağlıklı bir su firmasıdır. Suları tamamen doğal kaynaktan gelen firmanın pet şişe ve cam şişe su üretimleri bulunmaktadır. Adı oldukça duyulmuş olan firma su bayiliği veren firmalar arasındadır. Su sağlıktır ilkesini edinmiş olan Damla su, çözünebilir pet şişe kullanmasıyla da rakiplerinin önüne geçmektedir.

Damla su bayiliği almak için öncelikle firmanın web sitesine girerek başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Diğer su firmalarında olduğu gibi belirli bir yatırıma, dükkana, personele ve dağıtım aracına ihtiyacınız vardır. Yeterli yatırımınız yoksa KOSGEB kredilerinden de yardım alabilirsiniz.

Okuyunuz: İş Kurmadan Önce Mutlaka Bilmeniz Gerekenler

 

8.Nestle Pure Life Su Bayiliği

Dünya pazarında oldukşa önemli bir yeri olan Nestle Pure Life 2001 yılından beri bayilikleriyle ülkemizde hizmet vermektedir. Nestle Pure Life, kendisinden bayilik almak isteyen girişimcilere damacana su bayiliği ve pet şişe su bayiliği olmak üzere iki seçenek sunmaktadır. Damacana bayiliği almak isteyen girişimcilerin dağıtım aracına ihtiyacı vardır. Bulunduğunuz civarda daha önceden bir Nestle su bayiliği yoksa bayilik alma şansınız daha yüksektir.

Nestle Pure Life web sitesindeki başvuru formunu doldurarak bayilik alma işlemlerine başlayabilirsiniz. Firma yetkilileri sizi yerine getirmeniz gereken şartlar konusunda bilgilendirecektir. Eğer bir dağıtım aracınız varsa çok düşük bir sermaye ile su bayiliği açabilirsiniz.

 

9.Mecidiye Su Bayiliği

Nispeten yeni bir firma olan Mecidiye su tüm Türkiye’ de bayilikler vererek büyümeyi amaçlayan bir su firmasıdır. Dünya Sağlık Örgütünün standartlarına uygun şekilde üretim yapan Mecidiye, sularında tamamen doğal kaynaklar kullanmaktır ve kimyasaldan uzak durmaktadır.

Mecidiye su, bayilik almak isteyen girişimcileri desteklemek amacıyla bayilik bedeli almamaktadır ve kâr oranlarını yüksek tutmaktadır. Her türlü personel ihtiyacında da girişimcilerin yanında olmaktadır. Bu nedenle su bayiliği açmak isteyen girişimciler için Mecidiye Su iyi bir tercih olabilir.

 

10.Seğmenler Su Bayiliği

Bayilik vererek büyümeyi amaçlayan Seğmenler su, 30 yıldan fazla süredir sektörde olan köklü bir firmadır. Tüm Türkiye’ de bayilikler açmayı hedefleyen firma özellikle Anadolu’ da tercih edilen bir su firmasıdır. Ülkenin batısından gelen bayilik girişimlerine oldukça olumlu yanıtlar veren firmadan bayilik alabilmeniz için firma yetkilileri ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Damacana Su Bayiliği Veren Firmalar ” başlıklı makalemizin sonuna geldik. Yorum yaparak bizlere destek olabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.