2023 Dominos Pizza Bayiliği Almak Ne Kadar?

Dominos Pizza Bayiliği Almak Ne Kadar 2023?

Dominos Pizza Bayiliği Almak Ne Kadar 2023?

Dominos pizza bayiliği almak ne kadar 2023 yılında Dominos bayiliği için ne gerekiyor konularına yanıt bularak bu dev markanın bayilik hizmetini veren girişimciler arasında yer alabilirsiniz.

Dominos dünya genelinde en büyük franchise sistemine sahip markalar arasında yer alıyor. Franchise zinciri olarak da adlandırılan Dominos’un dünya genelinde 14 binden daha fazla bayisi bulunuyor. Faaliyetlerine tüm hızı ile devam eden firma, kendine özgü oluşturduğu sipariş konsepti sayesinde sipariş rekorları kırmaya devam ediyor. Dominos bayilik başvurusu yapanlar gerekli şartları yerine getirdikten sonra uygun görülen yerlerde bu markanın adı altında kendi kazancını elde edebiliyor.

Dominos Pizza Bayiliği

Dominos, Türkiye’de sevilen markalar arasında yer alıyor. Tartışılmaz ürün lezzeti sayesinde her geçen gün daha fazla lezzet severe hitap etmeyi başarıyor. Büyümesi hızla devam eden firma, büyümesine engel olan ve marka imajına zarar vermeye başlayan bayiliklerini iptal ederek yoluna başarı ile devam ediyor. Sürekli yeni, genç ve dinamik yatırımcıları ile yoluna devam eden Dominos, her dönemde yeni bayilik fırsatlarını yeni girişimciler sunmaya devam ediyor.

Dominos, pizza hizmetini sadece bayilerinde yapmakla kalmıyor, aynı zamanda pizza lezzetini müşterilerinin evlerine kadar da ulaştırıyor. Geniş servis ağı kapsamında adrese teslim çalışan Dominos kuryeler, bayilere gelemeyen müşterilerin kolayca pizza lezzetini tatmasını sağlıyor.

Girişimcilerin en yoğun ilgi gösterdikleri firmalardan birisi olan Dominos, fastfood alanında lider pozisyonda yer alıyor. Dominos pizza bayilik şartları hakkında bilgi alan girişimciler gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra istedikleri zaman bayilik hizmeti vermeye başlayabiliyor.

Dominos Pizza Bayilik Şartları Neler?

Dominos, birçok girişimcinin ilk tercihleri arasında yer alıyor. İlk defa girişimcilik yapmak isteyenler riske girmemek ve her koşulda kazanç elde edebilmek için Dominos gibi büyük firmaları güvenle tercih ediyor. Kurulu sistemin hazır olarak sunulduğu bayilik sisteminde bütün dükkân tasarımı ve konsept Dominos’a ait oluyor. Dolayısı ile girişimciye sadece uygun koşullarda dükken işletmesini sürdürmek kalıyor. Kâr garantili bir iş kurmak istiyorsanız Dominos pizza bayilik nasıl açılır sorusuna yanıt bularak tereddüt etmeden Dominos franchise sistemine dahil olabilirsiniz.

Dominos bayilik açmak için gereken şartlar şu şekilde;

  • Dominos Pizza Franchise Bedeli. Dominos bayilik sistemine dahil olabilmek için yüksek miktarlarda bütçeye sahi olmak gerekir. Öyle ki marka dünya genelinde hizmet vermesi ile ön plandadır ve girişimcilerden ciddi rakamlarda franchise bedeli talep eder. Dominos Pizza bayilik açmak için girişimcilerden talep edilen bedel yaklaşık olarak 210 Dolar seviyelerindedir.
  • Dominos Pizza Bayisinin Açılacağı Lokasyon Bilgileri. Dominos Pizza bayiliği açmak isteyenlerin bu markayı uygun lokasyonlarda temsil etmesi önemlidir. Marka imajını korumak adına gerekli olan bu durumda dikkatli tercihler yapılması gerekir. Bu kapsamda yeni girişimcilerin mutlaka doğru lokasyonlarda dükkân bulması beklenir.
  • Dominos Pizza Franchise süresi. Dominos Pizza’da franchise sistemi tam olarak oturmuştur. Bayilik sistemini bozulmaz bir şekilde yürüten nadir firmalar arasında yer alır. Girişimcilere bu sistem hakkında önceden bilgi verildikten sonra girişimcilerin koşulları kabul etmesi sonrasında diğer adımlara geçilir.

Dominos Pizza Bayiliği Nasıl Açılır?

Dominos Pizza bayilik nasıl açılır sorusuna yanıt arıyorsanız;

  • Öncelikle Dominos Pizza franchise başvuru formu doldurulur.
  • Doldurulan başvurular şirkete ulaşır ve yetkililer tarafından incelenir.
  • Başvurusu uygun bulunan adaylar görüşmek üzere merkez adrese davet edilir.
  • Yapılacak ikinci bir görüşmenin ardından adaylara denemeleri için belirli bir süre verilir. Bu süreçte girişimcilerden gerekli fizibilite çalışmasını yapmaları istenir. Bu çalışmalar sunum eşliğinde firmaya sunulur.
  • Ardından süreç firma yetkililerinin talep ettiği şekilde devam eder.
  • Bütün aşamaların tamamlanması ile girişimciler belirlenen adreste Dominos şartlarına bağlı kalarak bayilik sistemini açarlar.

2023 Dominos Pizza Bayiliği Almak Ne Kadar? makalemizin sonuna geldik. En çok sorulan peynirci baba hakkında ki makalemizi incelemek isterseniz Peynirci Baba Bayilik Şartları Nedir? Komisyon Oranı Nedir? makalemizi inceleyebilirsiniz.

Yorumlar

  1. Yakup dedi ki:

    Almanya’da iş kurmak istiorum

    1. Patronoldum dedi ki:

      Merhaba Yakup, Yakında bununla ilgili makale paylaşacağız. Takipte kalman dileğiyle..