Baklavacı Şemsettin Bayilik Şartları ve İsim Hakkı Bedeli

Baklavacı Şemsettin, Şanlıurfa’da 2007 senesinde kuruldu. Oldukça önemli baklava markalarından olduğu için bayilik ağı geniştir. Bu nedenle de Baklavacı Şemsettin bayilik şartları da oldukça merak edilmektedir. Beklentiye yanıt veren firma geniş müşteri portföyüne sahip. Günümüzde Türkiye’nin 11 şehrinde toplam 50’den fazla bayiliği bulunuyor. Büyümeyi sürdürmek adına yeni bayiler arayışında olan firmalar arasında bulunuyor.

Baklavacı Şemsettin Bayilik Şartları

Baklavacı Şemsettin Bayilik Şartları

Baklava çeşitleri ile  ön planda olan firmanın lezzeti önemli bir sır. Türkiye’nin birçok noktasına daha ulaşabilmek adına bayilerine önemli fırsatlar sunuyor. Yeterli sermayeniz var ise firmadan bayilik alarak kendi işletmenizi açabilirsiniz. Ancak firmanın bayilerinden önemli beklentileri bulunuyor. Baklavacı Şemsettin bayilik ücreti firma tarafından belirlenir.

Baklavacı Şemsettin şube açma konusunda kriterlere uygun olmanız gerekiyor. Gerekli kriterlere sahipseniz firma bayilik sürecinde önemli destekler sunmaktadır. En önemli kriter ise sermaye tutarıdır. Sermayeniz yeterliyse , iyi lokasyona sahip bir yer için bayilik alabilirsiniz. Ancak baklava sektöründe başarılı olabilmek için deneyim şart. Aynı zamanda iyi bir iş planı bu süreçte büyük öneme sahip.

 

Baklavacı Şemsettin Bayilik Şartları

Bayilik alarak tatlı işletmesi açmak için iyi markaları seçmelisiniz. Baklavacı Şemsettin bayilik şartları bakımından ideal firmalar arasında bulunuyor. Firmanın bayisi olacak kişilerde aradığı kriterler şunlardır:

  • Markayı benimsemek, kaliteye gereken özeni göstermek
  • Yeterli finansal birikime sahip olabilmek
  • İşletme yönetiminde başarılı olmak
  • Azimli olmak
  • Şube için emek vermek
  • İşin başında durmak
  • İnsan temininde titiz olmak
  • Markaya uygun dekor sağlamak

Bu şartları yerine getiren kişiler bayiliği kolayca alabilir. Firma bayilerinin temiz, titiz, girişimci olmasına önem veriyor. Bu nedenle görüşmelerde kendinizi iyi ifade etmeniz önemli. Özellikle işletmenin imajına katkıda bulunabileceğinizi göstermelisiniz. Görüşmeye gitmeden önce bir iş planı hazırlayın. Bayilik aldığınızda neler yapmak istediğinizi detaylı olarak anlatın.

Firma bayilik vermeden önce lokasyon incelemesi yapabilir. Bu alanda sizlere gerekli desteği de sağlar. Bu nedenle lokasyon konusunda tam adres vermeniz önemli. Firmanın en çok önem verdiği konulardan biri dekorasyondur. Mutlaka firmanın kriterlerine uygun bir dekor yaratmanız gerekiyor. Bunun için de seçilen işletmenin boyutlarının yeterli olmasına dikkat etmelisiniz.

 

Baklavacı Şemsettin Şube Açma

Tatlı sektörü kar marjı yüksek sektörler arasında bulunuyor. Ancak başarı için mutlaka bu sektörün gerekliliklerini yerine getirmelisiniz. Baklavacı Şemsettin şube açma konusunda deneyimli kişilerle görüşebilirsiniz. Aynı zamanda lokasyon seçiminiz çok iyi olmalı. AVM, cadde üzeri kar marjı yüksek yerlerdir. İyi lokasyon seçimi işletme başarısında oldukça etkilidir.

Baklava bayiliği alacağınız zaman sektörü iyi araştırmalısınız. Firmanın ürettiği baklava türlerini yakından bilmeniz gerekir. Firma fıstıklı, cevizli, kuru, havuç dilimli baklavalar üretiyor. Aynı zamanda billuriye, muska sade yağlı gibi çeşitleri de var. Bu süreçte yapılan yatırım ortalama 12- 18 ay arasında geri dönüyor.

Bayilik başvurusu öncesinde sermayenizi tamamlamalısınız. Daha sonra işletme yerini belirlemelisiniz. Bu işlemler sonrasında sektör hakkında araştırma yapmaya önem vermelisiniz. Özellikle firma hakkında araştırmalar yaparak nerelerde bayiliği olduğunu araştırmalısınız. İşletmenizde personel çalıştıracaksanız koşulları belirlemelisiniz. Günümüzde tatlıcı dükkanı işletmek çeşitli zorlukları beraberinde getirir.

Bu zorlukları iş planınızda detaylı olarak belirlemelisiniz. Sermayeyle maliyetinizin dengesini iyi kurmak başarı için önemli detaylardır. Baklavacı Şemsettin her geçen büyüyen bir firma. Bu firmanın adı altında olmak sizlere iyi bir başarı sağlar. Kısa sürede yapılan yatırımı alabileceğiniz bir firma denilebilir.

 

Baklavacı Şemsettin Bayilik Ücreti

Tatlı sektöründe başarılı olmanın en önemli yolu bayilik almaktır. Bayilik alarak güçlü bir markanın birçok avantajından yararlanabilirsiniz. Baklavacı Şemsettin bayilik ücreti konusunda girişimcilere bu avantajları sunuyor. Eğer sermayeniz yeterliyse firmaya başvurunuzu yaparak bayilik alabilirsiniz. Bayilik ücreti firmanın adını kullanabilmek için ödemeniz gereken bedeldir. Bu bedel dışında çeşitli maliyetleriniz bulunuyor.

Tüm maliyetlerinizi karşılayabilmek için yüksek miktarda sermaye olmalıdır. Günümüzde birçok kişi Baklavacı Şemsettin bayilik şartları araştırıyor. Bu şartlar içerisinde en önemli konu bayilik ücretidir. Bayilik ücretiyle diğer maliyetler yüksek olduğundan sermayede zorlanabilirsiniz. Ancak bu süreçte banka kredileri sizlere önemli destekler sunar. Bunların yanında KOSGEB girişimci desteklerinden de yararlanabilirsiniz. Günümüzde birçok kişi bu destekler ile bayilik alabilme imkanı buluyor.

Kendinize ait bir iş yeri açmak isterseniz KOSGEB girişimci kurslarına katılmalısınız. Firma da sizlere işletme yönetimi konularında gerekli destekleri veriyor. Lokasyon seçimi, personel alımı gibi konularda da sizlere ön bilgiler sunuyor. Bayilik ücreti her sene değişebiliyor. Ancak maliyet giderlerinizi ortalama bir değer üzerinden hesaplamanız mümkün.

Okuyunuz: Bayilik Veren Firmalar

 

Baklavacı Şemsettin Kimdir?

Şemsettin Toprak, Şanlıurfa merkezi doğumlu. Mesleğine ilk olarak 1998 senesinde başladı. İlk olarak Şanlıurfa’da bir pastanede işin detaylarını öğrendi. Burada bir süre devam ettikten sonra Gaziantep’e yerleşti. Burada usta olana kadar çalıştı. Ustalık aldıktan sonra Antalya, Eskişehir, Kırklareli gibi illerde çalıştı.

Uzun yıllardır mesleğinde oldukça yüksek başarılar elde etti. 2003 senesinde tekrar Şanlıurfa’ya döndü. 17 yaşında olmasına karşın burada ustabaşı olarak göreve başladı. Kendisi gibi genç insanlara bu alanda yol açmak için çaba gösterdi. 2007 senesinde kendi imalathanesini kurdu. Burada toptan baklava satışlarına başladı. Giderek müşteri kitlesi artan Şemsettin Toprak zamanla bayilikler vermeye başladı.

Günümüzde 26 şehirde 56 baklava şubesi bulunuyor. 81 ilde Baklavacı Şemsettin’i tanıtmayı kendisine hedef edinmiştir. Kalite odaklı olarak çalışan imalathanesi ile son derece başarılıdır. Her geçen dönem bayilik sayısını da artırmaktadır.

 

Tatlıcı Şemsettin İletişim

Tatlıcı Şemsettin son yıllarda daha da popüler hale geliyor. Bu sektörde güçlü bir isim altında işletme açmak başarı açısından oldukça önemlidir. Tatlıcı Şemsettin iletişim numaralarını kullanarak bayilik görüşmesi yapabilirsiniz. Ancak görüşmelere gitmeden önce mutlaka bir iş planı hazırlamalısınız. İş planı içerisinde lokasyon, sermaye tutarı, deneyim gibi konulara yer vermelisiniz. Baklavacı Şemsettin iletişim bilgileri şunlardır:

  • Telefon: 0850 430 5 430
  • Adres: Devteşti Mahallesi Açıksu Caddesi No: 227/ B Haliliye / Şanlıurfa
  • Mail: baklavacisemsettin.com.tr

Bilgileri ile kolayca firmaya ulaşabilirsiniz. Bayilik için internet üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Bayilik başvurusu yapan kişilerle firma yüz yüze görüşüyor. Bu süreçte mutlaka işe sahip çıkabilecek birisi olduğunuzu belirtmelisiniz. Başvurular sonrasında sizlere geri dönüş yapılır. Bayilik verilmesi kabul edilirse belli konularda da destek sağlanır.

Okuyunuz: Baklava Bayiliği Veren Firmalar

 

Baklavacı Şemsettin Bayilik Maliyeti

Tatlıcı dükkanı açmak karlı iş fikirleri arasında bulunur. Ancak maliyetli bir süreç denilebilir. Baklavacı Şemsettin bayilik maliyeti de düşünüldüğünden biraz yüksek olabilir. Çünkü bu süreçte maliyeti etkileyen unsurlar bulunur. Maliyet kalemleri şunlardır:

  • İş yer kirası
  • Personel maaşları
  • Personel SGK giderleri
  • İşletme dekorasyonu
  • Mutfak malzemeleri: tepsiler, fırın, servis takımları vb.
  • Baklava malzemeleri
  • Elektrik su faturaları
  • Havalandırma sistemleri

Gibi birçok unsur maliyetlerinize etki eder. Bunların her birisi oldukça önemlidir. Özellikle mutfaklarda mutlaka sanayi tipi eşyalar kullanmalısınız. Bulaşık makinesi, fırını, ocağı sanayi tipi olmalıdır. Bunların yanında diğer malzemeler konusunda da kalite önemlidir. Beklentilere yanıt veren bir tatlı işletmesi açmak için en az 200 bin TL sermaye gereksinimiz bulunuyor. Bu maliyet orta derece bir işletme için belirlenen tutardır. Lüks semtlerde büyük işletmeler için daha yüksek maliyet hesaplanabilir.

Yorumlar

  1. Akın dedi ki:

    Eskişehirde bayilik almak istiyorum dönüş yaparsanız sevinirim.

    1. patronoldum dedi ki:

      Merhabalar, Baklavacı Şemsettin Resmi Web sitesi üzerinde yer alan iletişim numaraları ile başvuruda bulanabilirsiniz.

  2. Yakup dedi ki:

    İsim hakkı almak istiyorum Gaziantep’ten yazıyorum

    1. Salih dedi ki:

      Siz gazianteplisiniz urfali olan bir markayı nasıl ister ve açmak istersiniz hani her şeyi en iyisin siz yapıyordunuz